Anggota saka Wulan

May 2019 – Fred Gonzalez

Fred has been with DAWN since it opened. He started with the testing workgroup and has worked his way up all the way to a student director. Fred is an oustanding leader and will be a great doctor as he moves on to residency! We hope to see him around clinic as a preceptor soon!

April 2019 – Dane Olsen

Oktober 2017 - Julia TC

Jules embodies Roh saka DAWN. Dheweke nduweni ati ageng lan saestu pedhuli nggawa kesehatan kanggo underserved! Dheweke iku sawijining pimpinan pinunjul kanggo kelas Nursing anyar lan wis tontonan lan drive unmatched lan passion kanggo DAWN. Dheweke malah mbantu papindhahan tutup saka panas nalika kita padha singkat dijaga!"

September 2017 - Beatrice Guillermo

Beatrice wis anggota saka workgroup Care Sesambungan kanggo liwat taun. pengabdian dheweke kanggo patients dheweke, arep ndhuwur lan ngluwihi kang samesthine saka Coordinator care, lan drive konsisten kanggo nambah DAWN sing kok aku iki nominasi.

Agustus 2017 - Kelsey Moore

Kabeh banget asring, kita lali anggota tim sing bisa konco sing pemandangan kanggo nggawe manawa Clinic DAWN sukses. Kelsey wis ngatur asil kita Lab lan pesenan kanggo liwat taun. Dheweke unggul ing posisi iki dadi sababe ana dipercaya, giat banget, lan wis waé unggul kanggo rinci. kanggo iki, kita kenal Kelsey minangka anggota Agustus kita sasi.

Juli 2017 - Nicholas Arlas

Wiwit gabung DAWN pungkasan tiba minangka mahasiswa medical taun pisanan, Nick wis pengacara kanggo patients kita lan sukarelawan. Panjenenganipun, bebarengan karo Josten, wis pasukan nyopir kanggo miwiti kita Clinic Specialty Pulmonary sawise Ngenali perlu kanggo kasarasan beluk.

Juni 2017 - Josten Sakabèhé

Kita kenal Josten minangka metu Anggota Wulan amarga saka inisiatif lan hard karya kanggo DAWN. Bebarengan karo Nick, padha mimpin inisiatif kanggo nggawe Pulmonary Clinic Specialty. Saliyane, Josten wis ditampilake dhéwé minangka pimpinan ing Clinic njupuk ing peran liyane. Dheweke tansah seneng lan tansah dicedhaki kang wis dikenali dening metu patients.

May 2017 - Joe Oropeza

April 2017 - Amy Bickel

Maret 2017 - Alex Nguyen

Februari 2017 - Chelsie Yoshioka

Januari 2017 - Brittany Sterling

Desember 2016 - Rima Baliga

November 2016 - Joaquin Langkawi

Oktober 2016 - Fred Gonzales

September 2016 - Brett Friedman

Juli 2016 - Kontras

Juni 2016 - Andrea Mariani

May 2016 – Amanda VanMatre

Saka wiwitan, Amanda ditulis passion bener kanggo care utami sing arang katon ing wong. Minangka mahasiswa taun farmasi pisanan dheweke fearlessly njupuk ing tugas daunting saka re-bangunan lan recruiting kanggo grup akses pengobatan. Ora mung ana dheweke sukses nanging dheweke nêng lan wis persevered minangka dheweke traversed sawetara alangan utama melu proyèk dheweke. Saliyane, Amanda wis ditampilake tandha saka pimpinan bener kang kabukten nalika passion lan profesionalisme dheweke wis ditampilake ing saben anggota workgroup dheweke. We look nerusake kanggo ningali proyèk mangsa minangka dheweke ajeg berjuang kanggo nambah lan nggedhekake care sabar ing DAWN.

April 2016 – Kumar Patel

Hardik Patel, utawa Kumar minangka paling ngerti wong, wis bondho penting kanggo tim Care Sesambungan. Panjenenganipun embodies apa pangarep-arep kita kabeh sukarelawan usaha kanggo - wong wis mimpin, jenis, apa hard, lan ndhuwur kabeh liya, pimpinan. Nalika iku kudu njaluk rampung, tau hesitates kanggo mlumpat ing lan malah mbantu mulang comers anyar carane padha bisa ngewangi paling. Panjenenganipun punika definisi pemain tim. Kumar nuduhake keahlian ing komunikasi sabar-panyedhiya karo skills interpersonal banget kang ndadekake sabar aran nyaman nalika uga ngewangi panyedhiya aran manteb ing ati ing kemampuan kanggo Care kanggo sabar sing. Sasi iki piyambak piyambakipun sampun dipunakoni kanggo dokumentasi lengkap kang, partisipasi terus, lan skills Kepemimpinan. Iki kok Kumar punika Care Sesambungan Workgroup Leader anyar uga iki Wulan kang Anggota Wulan.

Maret 2016 – Matthew Applegate

Februari 2016 – Deanne Bihler

Deanne Bihler iku sawijining anggota teladan saka Primary Progress Care. Paling siswa ngenteni kanggo kontribusi nganti padha sembada Volunteer in workgroup sekolah kang. Deanne ora nglilani sing terus dheweke bali. Dheweke gabung testing lan miwiti nuduhake skills phlebotomy dheweke (lan vena dheweke) karo murid liyane. Maju sawetara sasi lan Deanne wis dijupuk ing peran co-Kepemimpinan ing grup testing lan grup sumber. Mesthi dheweke nuduhake munggah kanggo Volunteer ing peran mahasiswa Nursing lan dadi ing mil ekstra dening ngewangi kanggo siswa Nursing anyar orient. Lan kados mayoritas sukarelawan PCP sing sinau ing Anschutz, Deanne commutes kanggo Clinic saka kampus sisih kidul sekolah nursing ing Parker. Yen wong nggawa energi akeh iki kanggo Clinic, kita ngene kudu mbukak liyane wengi.