Grupi i punës MD / PA / NP

Faqja e Grupit të Punës MD / PA / NP

Informacion i pergjithshem

Grupi i Punës MD / PA / NP nën klinikën DAWN, një klinikë falas e drejtuar nga studentët Përkushtuar Mirëqenies dhe Nevojave të Aurorës, siguron shërbime të kujdesit parësor për pacientët e pa shërbyer në komunitetin Aurora që rrethon Kampusin Mjekësor Anschutz. Klinika mbahet çdo të martë net në Dayton Opportunity Center nga 6:00 – 9:00 PM. Studentët e MD / PA / NP bashkëpunojnë ndër profesionalisht për të trajtuar pacientë me shqetësime akute mjekësore ose sëmundje kronike. Ata shërbejnë si ofrues studentësh çdo të martë në mbrëmje gjatë klinikës tonë falas. Përgjegjësitë përfshijnë:

  1. Triaging pacientët (marrja e vitaleve & ankesa kryesore)
  2. Marrja e pacientëve’ historitë dhe kryerja e provimeve fizike
  3. Paraqitja e pacientëve’ rastet te preceptuesi & shih pacient me preceptues
  4. Sigurimi i edukimit parandalues ​​shëndetësor për shqetësimet e lidhura
  5. Duke punuar me koordinimin e kujdesit për të hyrë në burime dhe për të finalizuar pacientët’ planet e kujdesit.
  6. Shkrim i durueshëm’ shënime në të dhënat tona elektronike mjekësore

Kërkesa minimale është 2 ndërrime / semestër ose 6 muaj. Nëse jeni të interesuar të punoni me ne ose dëshironi më shumë informacion në lidhje me grupin e punës MD / PA / NP, ju lutem dërgoni me email mdpanp@dawnclinic.org.

Për më shumë informacion mbi Coronavirus / COVID-19

X