"Тие се потребни лекови за висок крвен притисок,", Рече сфера, извршен директор на Фондацијата Полињата-Волф спомен. "Но, на крајот на денот јас сакав да пишувам рецепт што рече: тука е работа, еве еден ваучер за предучилишно, Ова е книга. "

Со BRANDON Јохансон Персоналот Писател Аурора Сентинел

http://www.aurorasentinel.com/news/offering-medical-treatment-auroras-poor-dollars-sense/