Selasa wengi – Medical & dental (Diving)

Clinic free kita dianakaké ana bengi. We offer padha dina kunjungan saka 6:00 kanggo 8:00 pm. Yen sampeyan ora duwe janjian, kita bakal ndeleng sampeyan ing pisanan teka, kawitan ngawula basis. DAWN punika Clinic free interprofessionally mbukak lan wis dijaga siswa medical, Doctors, pharmacists, siswa dental lan Dokter waos, terapi fisik, perawat, sosial buruh, lan kesehatan profesional mental.

We nyedhiyani layanan winates ing ngisor iki kanthi ngubungake saka klinik-klinik wengi ana kita:

  • Dermatology – kulit
  • Oftalmologi – Eyes
  • Pulmonologi – lungs
  • Neurology – Brain
  • Rematologi – joints, otot, ligamen
  • Psychology – mental Health
  • Health Wanita
  • Education diabetes
  • Optometry – Eyes
Kita ora nyedhiyani screenings Cancer (kalebu mammograms lan colonoscopies) kajaba smears pap.
WE DO NOT Nyedhiyani bahan kimia kontrol

Yen sampeyan duwe uneg-uneg sing gegandhengan lan mikir sampeyan entuk manfaat saka siji saka layanan kita, please teka ing ing!

Friday Afternoon Clinic – therapy Physical (By Appointment Only2pm-5pm)
The Dawn Clinic nawakake lengkap layanan fisik therapy ana soré. Kita ningali patients siji-jam janjian kanggo ngira-ngira lan ciloko anyar nambani lan masalah pain nemen, nyedhiyani plans ngleksanani ngawasi, lan nambah gerakan lan fungsi.
Mahasiswa doktor saka fisik therapy sing dilatih kanggo nyukupi kabutuhan care sabar ing wilayah iki:
  • Manajemen bundhas kalebu diagnosis lan olahraga, karya, ngarep utawa kendaraan motor ciloko Laka awak.
  • Leukemia utawa Manajemen pain nemen kayata kurang maneh pain, pain gulu, utawa pain nemen lan kaku ing joints.
  • sensori, imbang lan resiko tiba evaluasi lan perawatan kanggo patients karo masalah imbangan utawa sesambungan, sajarah dawah utawa wedi Mudhun, utawa sensation utawa otot masalah kekirangan.
  • Perawatan kanggo sing gadhah kangelan tugas lengkap urip saben kayata lumampah, karya, lan kluwarga chores kanggo nambah fungsi.
  • kaki Diabetes Care lan ujian tatu, lan Sastranegara kanggo nyegah sores nemen lan wounds.
  • Pananganan lan Sastranegara kanggo nambah Mbusak paru-paru lan Sastranegara latihan kanggo nambah AMBEGAN sing karo kahanan lung nemen.
  • Evaluasi lan perawatan saka gejala kayata dizziness, Spinning, vertigo, lan raos saka gerakan ing liyane.
testing
The Dawn Clinic menehi free testing lan imaging medical layanan kanggo patients qualified kang medical care bakal meningkat dening laboratorium utawa imaging asil. spesimen Laboratory diklumpukake dening siswa dilatih ing klinik lan diproses dening Laboratory Clinical University Hospital. Results sing faxed bali menyang Clinic lan patients hubungi for munggah janjian.

The Dawn Clinic wis peralatan testing tartamtu sing ngasilaké asil langsung, kang sukarelawan Clinic dilatih bisa nggunakake kanggo pancasan kesehatan penting bantuan make. Conto iki kalebu:

  • test panel Lipid kanggo kolesterol
  • test gula getih kanggo diabetes
  • tes HIV
  • tenggorokan lan influenza tes strep

Akhire, Clinic DAWN wis sesambetan karo Radiologen lokal kanggo patients perlu imaging medical. Yen sukarelawan mahasiswa ngenali sampeyan sabar sing perlu salah siji saka tes, kita bakal bisa karo sampeyan saben langkah cara kanggo duwe test dileksanakake lan asil disampekno maneh.

Kita uga bisa bantuan karo:

  • Education Health
  • Navigasi sistem Healthcare
  • Sambungan kanggo organisasi lokal sing sepindah karo enrollment insurance