Лекови пристап и помош

Попуст фармација картички
Ние разбираме дека лекот може да биде скапо. во раните утрински часови, ние ќе работиме со вас за да бидете сигурни дека ќе го добиете најдобриот третман кој може да си дозволи. На оваа страница се вклучени некои ресурси може да најдете корисни.
Организациите подолу може да помогне да се обезбеди попуст лекови
Пониски трошоци лекови

Walmart одржува листа $4 лекови. Имаме предвидени линк на нивната листа за вашиот референца.

$4 Walmart рецепти

локалните Аптеки

Најблиску аптека е Walmart:

Други аптеки во областа вклучуваат